Συμβουλές για όσες αγαπούν τη μαύρη βαφή μαλλιών

Συμβουλές για όσες αγαπούν τη μαύρη βαφή μαλλιών

Συμβουλές_για_όσες_αγαπούν_τη_μαύρη_βαφή_μαλλιών (2)

Αν προτιμάτε τη μαύρη βαφή μαλλιών τότε σίγουρα θα έχετε ένα πολύ σέξι και σαγηνευτικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τα φροντίζετε σχολαστικά γιατί πρέπει να λάμπουν για να είναι ελκυστικά.

Η μαύρη βαφή μαλλιών, σε αντίθεση με το οξυζενέ, δεν επηρεάζει την ικανότητα των μαλλιών να λάμπουν. Αντίθετα μάλιστα, τα νέα εντατικά διαλύματα χωρίς αμμωνία ενισχύουν τη μεταξένια λάμψη των μαλλιών γιατί περιέχουν προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως έλαια μακαντέμια. Όσον αφορά τα μαύρα μαλλιά, η πρόκληση είναι η διατήρηση της λάμψης. Όταν βάψετε τα μαλλιά σας με μαύρη βαφή μαλλιών, το δυσκολότερο είναι η διαχείριση των ριζών. Όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών, τόσο περισσότερο φαίνονται οι ρίζες. Αν το φυσικό χρώμα είναι το καστανό, η ημι-μόνιμη βαφή είναι μια καλή λύση. Για να χαρίσετε περισσότερη λάμψη στα μαύρα μαλλιά σας, βάλτε λίγο σιλικονούχο ορό μαλλιών στην άκρη του δείκτη και του μέσου σας και απλώστε τον στα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας. Οι χρωστικές ξεθωριάζουν προτού αρχίσουν να φαίνονται οι ρίζες. Οι χρωστικές των μαλλιών σας πρέπει να προστατεύονται από το φως UV, το οποίο διαφορετικά θα αποχρωματίσει και θα μειώσει την ένταση του χρώματος.

Αν μένετε πολύ ώρα σε εξωτερικούς χώρους, πρέπει να προστατεύετε τα μαλλιά σας με σπρέι με προστασία UV, ακόμα και το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών πρέπει να κάνετε το παν ως προς την προστασία UV.

Share This