Υπέροχες μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών

Υπέροχες μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών

Υπέροχες_μπούκλες_με_ψαλίδι_μαλλιών (1)

Με το ψαλίδι μαλλιών  μπορείτε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες μπούκλες στα μαλλιά σας ! Αφήστε στην άκρη τα μπικουτί και τα ζεστά ρόλεη και πιάστε το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες !

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε είναι απλές και δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο. Θα χρειαστείτε απλά ένα ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες, λακ, ένα προιόν που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και ένα κλάμερ για να πιάνετε τα μαλλιά σας. Αρχικά περάστε όλο το μήκος των μαλλιών σας με ένα καλό προιόν κατά της θερμότητας ώστε να είναι 100% προστατευμένα και υγιή ! Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 30 % πάνω και 70% κάτω για να ξεκινήσετε με τη βοήθεια του κλάμερ. Πάρτε το ψαλίδι για μπούκλες αφού το έχετε ήδη προθερμάνει και ξεκινήστε να μιμείστε τη φορά που δείχνουν οι εικόνες που ακολουθούν με τα χέρια σας ! Πάρτε μεγάλες τούφες και με το ψαλίδι δημιουργήστε τέλειες καλοσχηματισμένες μπούκλες ! Όταν τελειώσετε τα μαλλιά  που έχετε κάτω , ξεπιάστε και τα υπόλοιπα και συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο .

Πρόκειται για έναν τόσο απλό τρόπο που δίνει όμως ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν γύρω σας ! Δώστε όγκο, ζωντάνια και κίνηση στα μαλλιά σας, φτιάχνοντας αυτές τις υπέροχες χοντρές μπούκλες !

  • Υπέροχες_μπούκλες_με_ψαλίδι_μαλλιών (2)
  • Υπέροχες_μπούκλες_με_ψαλίδι_μαλλιών (3)
  • Υπέροχες_μπούκλες_με_ψαλίδι_μαλλιών (4)
  • Υπέροχες_μπούκλες_με_ψαλίδι_μαλλιών (5)
Share This