Ειδική περιποίηση προσώπου για τις ουλές

Ειδική περιποίηση προσώπου για τις ουλές

Face with closed eyes of a beautiful woman

 

Αναζητάτε την ιδανική και αποτελεσματική περιποίηση προσώπου για να εξαφανίσετε τις ουλές που σας άφησε η ακμή ; Έχετε τις παρακάτω προηγμένες επιλογές για περιποίηση προσώπου :

  • Χημικά peeling : Στοχεύουν στην αποφλοίωση της επιδερμίδας και λείανση της όψης των ουλών ακμής. Βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό και τις διχρωμίες και τα σημάδια ακμής. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με χημικά peeling είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία, με μόνο μειονέκτημα την παροδική απολέπιση της επιδερμίδας για λίγες ημέρες.
  • Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους : Η περιποίηση προσώπου και η αντιμετώπιση ουλών ακμής με δερμοαπόξεση στοχεύει στην απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, λειαίνοντας την υφή του δέρματος και μειώνοντας το βάθος των ουλών ακμής. Τα σημάδια από ακμή σβήνουν σιγά σιγά έπειτα από επαναλαμβανόμενες θεραπείες.
  • Laser : Με το laser αυτό γίνεται επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος που θέλουμε να διορθώσουμε και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με τη μέθοδο αυτή οδηγεί σε ανάπλαση του δέρματος χωρίς το ενοχλητικό «ξεφλούδισμα» και η επούλωση είναι γρήγορη, χωρίς ιδιαίτερους ερεθισμούς. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ουλών ακμής ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση.
Share This