Στο online store levi’s ξεχωρίσαμε τη non denim συλλογή

Στο online store levi’s ξεχωρίσαμε τη non denim συλλογή

Στο_online_store_levi_ξεχωρίσαμε_τη_non_denim_συλλογή (2)

Στο online store levi’s σας περιμένει μια έκπληξη! Τα τελευταία 140 χρόνια το κλασικό Levi’s 501 τζιν παντελόνι έχει οριοθετηθεί όχι μόνο σαν το απόλυτο casual fashion item, αλλά και σαν πολιτιστικό σύμβολο, μιας και θεωρείται ένα από τα πιο πολυφορεμένα και αγαπημένα τζιν στον κόσμο.

Το έχουν φορέσει αστέρες και σχεδόν όλα τα fashion icons! Φέτος όμως, το διάσημο brand γιορτάζει τα 140 του γενέθλια με μία έκπληξη για τους καταναλωτές του στο online store…την παρουσίαση της πρώτης non-denim Levi’s 501 συλλογής! Κόντρα στην παράδοση του κλασικού τζιν παντελονιού, αλλά διατηρώντας το διαχρονικό του πνεύμα, η νέα συλλογή θα διατίθεται στις αποχρώσεις του ivy green, true chino, chalk blue και mineral red. Πέρα όμως από τις διαφορετικές αποχρώσεις, οι αλλαγές θα είναι ταυτόχρονα και στην αισθητική, αλλά και στην εφαρμογή του προϊόντος, οι οποίες προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του σήμερα. Η νέα γενιά του Levi’s 501 παντελονιού και τα non-denim παντελόνια δίνουν ένα στιλ ελαφρώς πιο προσεγμένο, περισσότερη άνεση γύρω από τη μέση, με λίγο μεγαλύτερες τσέπες για την αποθήκευση του smart phone σας και μια πιο ρηχή ραφή V στο πίσω μέρος, για καθαρότερη αισθητική. .

Ολόκληρη τη συλλογή μπορείτε να θαυμάσετε στο επίσημο online store levi’s και να κάνετε τις παραγγελίες σας για εσάς και τον καλό σας εύκολα και γρήγορα!

Share This