Τα πιο κλασικά και υπέροχα elegant νυφικά χτενίσματα

Τα πιο κλασικά και υπέροχα elegant νυφικά χτενίσματα

Τα_κλασικά και_υπέροχα_elegant_νυφικά_χτενίσματα (2)

Τα κλασικά νυφικά χτενίσματα είναι και τα καλύτερα! Μπορεί πολλές φορές οι γυναίκες που θα ντυθούν σύντομα νύφες να τρελαίνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά τα κλασικά σχέδια μαλλιών για νύφες είναι αυτά που τις βγάζουν ασπροπρόσωπες κάθε φορά!

Τα νυφικά χτενίσματα σε κλασικό ύφος είναι κομψά, elegant και προσεγμένα μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια. Τα νυφικά μαλλιά με μπούκλες ή με έναν όμορφο κότσο μπορούν να εντυπωσιάζουν πάντα με οποιοδήποτε σχέδιο από νυφικό φόρεμα. Είτε έχετε διαλέξει ένα απλό νυφικό χωρίς ουρά και πέπλο, είτε ένα φαντασμαγορικό μακρύ νυφικό με φουρό, ουρά, κρύσταλλα και άλλες πριγκιπικές λεπτομέρειες, ένα κλασικό χτένισμα θα αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια. Θα βρείτε χιλιάδες κλασικές επιλογές για χτενίσματα νύφης αφού αυτά ποικίλουν ανάλογα με το αν είναι για μακριά μαλλιά, για μεσαίου μήκους ή για κοντά μαλλιά αλλά και με βάση το σχήμα του προσώπου σας και με τα αξεσουάρ μαλλιών που ίσως θα θέλατε να φορέσετε στο γάμο σας. Πάρα πολύ εντυπωσιακά και αγαπητά είναι επίσης και τα κλασικά νυφικά χτενίσματα με πέπλο. Το πέπλο είναι το πιο διάσημο νυφικό αξεσουάρ μαλλιών και το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε διαλέξει τον τύπο χτενίσματος που σας ταιριάζει αλλά και σε αντιπροσωπεύει καλύτερα το στυλ σας. Δώστε προσοχή στο να ταιριάζει σωστά το μήκος του πέπλου με το χτένισμα σας! Αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά μην επιλέξετε να τα αφήσετε κάτω αν το πέπλο σας είναι πολύ μακρύ. Προτιμήστε να συμφωνήσετε με την κομμώτρια που θα σας χτενίσει για το γάμο σας στο να σας κάνει έναν αριστοκρατικό κότσο, είτε μπαλαρινέ είτε με πλούσιες μπούκλες, ώστε να κλέβει την παράσταση το μήκος του πέπλου και τα μαλλιά σας παράλληλα να φαίνονται όμορφα.

Ο βασικός στόχος είναι για κάθε μέλλουσα νύφη να νιώθει άνετη και να κάνει μια διαχρονική εμφάνιση που θα είναι εξίσου εντυπωσιακή και χρόνια μετά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το πρωτότυπο χτένισμα που σκεφτόσασταν και κινηθείτε σε πιο διαχρονικές αξίες στα μαλλιά σας!

Τα_κλασικά και_υπέροχα_elegant_νυφικά_χτενίσματα (1) Τα_κλασικά και_υπέροχα_elegant_νυφικά_χτενίσματα (3) Τα_κλασικά και_υπέροχα_elegant_νυφικά_χτενίσματα (4)

Share This
Κάντε το σχόλιο σας