Τα best seller προϊόντα nailshop

Τα best seller προϊόντα nailshop

Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (3)

 1. Μόνιμο Βερνίκι Cuccio Veneer : H νέα σειρά προϊόντων της Nailshop Co για μόνιμο μανικιούρ Cuccio Veneer Colors!
 2. Διορθωτικό Βερνικιού σε Στυλό : Ιδανικό προϊόν για τη διόρθωση των ατελειών κατά το βάψιμο του βερνικιού. Η μύτη του στυλό είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε να μπορεί να διορθώσει τη λεπτομέρεια. Διατίθενται ανταλλακτικές μύτες.
 3. Soak Off Foil Wraps : Μεμονωμένα κομμάτια αλουμινόχαρτου για την αφαίρεση του μόνιμου βερνικιού. Κάθε συσκευασία περιέχει 100τεμ.
 4. Ακρυλικό Υγρό Nailshop Co. : Ακρυλικό υγρό άριστης ποιότητας. Εξασφαλίζει πολύ δυνατό κράτημα.
 5. Αντισηπτικό Αll Season : Ειδικό αντισηπτικό σε σπρέϋ για χέρια, πόδια πριν το βάψιμο αλλα και εργαλεία πριν τα τοποθετήσετε στον κλίβανο.
 6. Γυαλιστικό Τζελ Cuccio : Λεπτό τζελ για το τελείωμα σε όλες τις μεθόδους εφαρμογής τεχνητών νυχιών. Γυαλίζει και δεν χάνει τη γυαλάδα του ακόμη και μετά την εφαρμογή του ασετόν. Μετά την λάμπα δεν χρειάζεται καθάρισμα.
 7. Οικολογική σκόνη : Άριστης ποιότητας προϊόν που εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Χρησιμοποιείται με το οικολογικό υγρό και στεγνώνει σε λάμπα UV.
 8. Master Tech Tool Σετ των 4 πινέλων nailshop gel και ακρυλικού : Σετ 4 πινέλων για τζελ. Η συσκευασία περιλαμβάνει μία ατσάλινη βάση με υπέροχο σκαλιστό σχέδιο και τέσσερα διαφορετικά πινέλα 2 για τζελ και 2 για ακρυλικό για να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
 9. Λαδάκια με πινέλο nailshop : Θεραπευτικά και ενυδατικά λαδάκια επωνυχίων. Θρέφουν και σκληραίνουν το φυσικό νύχι ενώ παράλληλα ενυδατώνουν το δέρμα. Με πινέλο για εύκολη εφαρμογή.
 10. Ridgefiller Pink – Βερνίκι γαλλικού ροζ : Βερνίκι γαλλικού σε ροζ απόχρωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση, καθώς και να γεμίσει τις ραβδώσεις.
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (2)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (3)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (4)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (5)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (6)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (7)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (8)
 • Τα_best_seller_προϊόντα_nailshop (9)
Share This