μαθήματα μακιγιάζ για άψογη γραμμή eyeliner

μαθήματα μακιγιάζ για άψογη γραμμή eyeliner

μαθήματα_μακιγιάζ_για_άψογη_γραμμή_eyeliner (1)

 

Τα πιο χρήσιμα μαθήματα μακιγιάζ για το χειμερινό μακιγιάζ είναι σίγουρα τα μαθήματα μακιγιάζ με eyeliner καθώς είναι το σήμα κατατεθέν πολλών γυναικών !

Τα μαθήματα μακιγιάζ για την άριστη γραμμή eyeliner στα μάτια σας απαιτούν εξάσκηση και υπομονή ! Αρχικά πρέπει να τονίσουμε ότι για να δώσετε ένα πιο έντονο σχήμα στα μάτια σας, μπορείτε να βάλετε το μαύρο eyeliner σας σε όλο το μήκος του βλεφάρου ανεβάζοντας στο τέλος την κλίση προς τα πάνω με μεγάλη προσοχή. Επίσης, αποφύγετε το μαύρο eyeliner στο κάτω βλέφαρο σας γιατί τείνει να μικραίνει το μάτι σας πολύ ! Ένα φωτεινό μολύβι ή σβησμένη σκιά μπορεί να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο ! Αν τραβήξετε μια γραμμή με μολύβι και την σβήσετε με το πινέλο ή το ειδικό σφουγγαράκι του eyeliner, θα πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς να μοιάζει το βλέμμα σας πολύ σκληρό.

Η τέλεια εφαρμογή δεν ξεκινά από κάπου συγκεκριμένα πάνω στο μάτι ! Μπορείτε να την ξεκινήσετε από την εσωτερική σας γωνία μέχρι το τέλος, ενώ και από τη μέση του ματιού δηλαδή ακριβώς πάνω από την ίριδα του ματιού σας κοιτώντας ευθεία!

Share This