Πως να κάνετε πουά σχέδια στο manicure

Πως να κάνετε πουά σχέδια στο manicure

Πως_να_κάνετε_πουά_σχέδια_στο_manicure (4)

Δεν χρειάζεται να έχετε ακριβά ειδικά εργαλεία manicure για να μετατρέψετε τα νύχια σας σε πραγματικά έργα τέχνης μέσα από τα nails designs που θα επιλέξετε να κάνετε!

Το πουά σχέδιο στο manicure είναι εδώ και μερικά χρόνια πολύ μεγάλη τάση και εμείς το αγαπάμε πολύ γιατί είναι παιχνιδιάρικο και κομψό και εύκολο ως τεχνική…ναι ναι είναι πολύ εύκολο αν κάνετε μερικές απλές αλλά έξυπνες κινήσεις! Πέρα από το ειδικό εργαλείο manicure για βούλες και μικρά κουκκιδάκια, μπορείτε να κάνετε ανέξοδα και εύκολα βούλες σε κάθε μέγεθος πάνω στα νύχια σας με μια πινέζα (με το κεφάλι της) ή ακόμα και με τη μύτη μιας οδοντογλυφίδας! Αρχικά περνάτε το χρώμα βάση στα νύχια σας δύο φορές και αφήνετε να στεγνώσουν καλά! Παίρνετε μια οδοντογλυφίδα ή αν έχετε ένα λεπτό πινελάκι ή το κεφάλι μιας πινέζας και κάνετε κάθετες γραμμές με τελίτσες και το σχέδιο πουά βγήκε! Μην ξεχνάτε το γυαλιστικό ως τελευταίο αλλά βασικό βήμα για να έχετε διάρκεια και καλή εικόνα για πολλές μέρες στο μανικιούρ σας!

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με τα σχέδια στα άκρα σας, τόσο σε σχέδια όσο και σε αποχρώσεις! Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει και θα μαγέψετε τους πάντες με τα πρωτότυπα νύχια σας.

  • Πως_να_κάνετε_πουά_σχέδια_στο_manicure (1)
  • Πως_να_κάνετε_πουά_σχέδια_στο_manicure (2)
  • Πως_να_κάνετε_πουά_σχέδια_στο_manicure (3)
  • Πως_να_κάνετε_πουά_σχέδια_στο_manicure (6)
Share This