Εντυπωσιακό Smokey μακιγιάζ ματιών

Εντυπωσιακό Smokey μακιγιάζ ματιών

Εντυπωσιακό_Smokey_μακιγιάζ_ματιών (3)

Έχετε δει  μια κοπέλα με τέλειο smokey μακιγιάζ ματιών  και θα θέλατε να έχετε το ίδιο και στα δικά σας μάτια; Σε αυτό το άρθρο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να δημιουργείτε και να επιτύχετε αυτό το  smokey  βλέμμα !

Από το απαλό ροζ με τις λαμπερές χάλκινες χρυσές σκιές ματιών, στο ουδέτερο καφέ με γκρι πινελιές smokey μέχρι το κλασικό μαύρο μακιγιάζ ματιών , έχουμε συγκεντρώσει πολλαπλά tutorials για smokey μακιγιάζ των ματιών σε διάφορα χρώματα και με διάφορους τρόπους για να ταιριάζουν σε κάθε ντύσιμο και περίσταση. Μπορείτε να έχετε τα τέλεια smokey μάτια με τη βοήθεια των διαφόρων εύκολων βήμα προς βήμα  tutorials ! Δείτε τις παρακάτω  βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς να ολοκληρώσετε αυτό το βλέμμα και το πως θα χρησιμοποιήσετε το πινέλο ή τη σκιά ματιών και σε ποιο σημείο. Νιώστε καλά και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα. Τα smokey μάτια έχει ιδιαίτερη δύναμη να ρίχνουν γοητευτικές και μαγικές ματιές στον ανδρικό πληθυσμό. Αν θέλετε τα μάτια σας να φαίνονται μυστηριώδη και όμορφα μξεκινήστε να ετοιμαζετε τα πινέλα για το smokey μακιγιάζ !

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tutorials μακιγιάζ ματιών για το πώς θα επιτύχετε τα τέλεια smokey μάτια! Οι προτάσεις και τα χρώματα διαφέρουν ώστε να επιλέξετε αυτό που θέλετε !

  • Εντυπωσιακό_Smokey_μακιγιάζ_ματιών (1)
  • Εντυπωσιακό_Smokey_μακιγιάζ_ματιών (2)
  • Εντυπωσιακό_Smokey_μακιγιάζ_ματιών (5)
  • Εντυπωσιακό_Smokey_μακιγιάζ_ματιών (6)
Share This