Ειδική Simulcium κρέμα για ραγάδες

Ειδική Simulcium κρέμα για ραγάδες

Ειδική_Simulcium_κρέμα_για_ραγάδες (1)

Η Simulcium κρέμα για ραγάδες  είναι μια ειδική κρέμα με οργανικό πυρίτιο που βελτιώνει, στα αρχικά στάδια, τις ραβδώσεις που έχουν δημιουργηθεί από εγκυμοσύνη, δίαιτα αδυνατίσματος, εφηβεία και προβλήματα διατροφής.

Η ειδική κρέμα για ραγάδες   Simulcium προλαμβάνει τη δημιουργία ραβδώσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εφηβείας και του αδυνατίσματος με την κατά 70% γρηγορότερη ανανέωση των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Αποτρέπει τη δημιουργία κυτταρίτιδας, με τη διάσπαση και τον περιορισμό της συσσώρευσης του υποδόριου λίπους, δημιουργώντας νέο συνδετικό ιστό από ελαστίνη και κολλαγόνο, προσδίδοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και αντοχή. Περιέχει οργανική σιλικόνη, εκχύλισμα κισσού, εκχύλισμα φυκιών και υποαλλεργικό γαλάκτωμα. Τρόποι χρήσης : Στην εγκυμοσύνη πρέπει να την εφαρμόζετε δύο εφαρμογές την ημέρα από τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης έως τον τοκετό. Μετά την εγκυμοσύνη μία φορά την ημέρα για την αποτροπή της χαλάρωσης. Στην εφηβεία απαιτείται μία εφαρμογή την ημέρα από το 13ο έως το 16ο έτος της ηλικίας και στο αδυνάτισμα δύο εφαρμογές την ημέρα, καθ’όλη τη διάρκεια της δίαιτας. Σε όλες τις περιπτώσεις η εφαρμογή γίνεται στην κοιλιά, στο στήθος, στους γλουτούς και στη μέση.

Η Simulcium κρέμα για ραγάδες είναι διαθέσιμη σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των 18 περίπου ευρώ. Μπορείτε να τη βρείτε επίσης και σε πολλά online φαρμακεία στο internet .

Share This