Τέλειο βλέμμα και φρύδια με νέα Dior καλλυντικά

Τέλειο βλέμμα και φρύδια με νέα Dior καλλυντικά

Τέλειο_βλέμμα_και_φρύδια_με_νέα_Dior_καλλυντικά (1)

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μακιγιάζ σας πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα! Για όσες από εσάς αναζητάτε να εμπλουτίσετε το νεσεσέρ σας ειδικά ως προς το μακιγιάζ ματιών, τα νέα Dior καλλυντικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Η All-in-brow είναι μια νέα παλέτα φρυδιών που περιλαμβάνει 2 μοναδικές αποχρώσεις σε πούδρα, σε 2 αποχρώσεις του καφέ, μια πιο ανοιχτή για τις ανοιχτόχρωμες γυναίκες και μια πιο σκούρα για τις μελαχρινές με μαύρα φρύδια για να γεμίζετε τα φρύδια σας. Έχει επίσης και μια εσοχή με ειδικό κερί περιποίησης μακράς διάρκειας για να αποτριχώνετε εύκολα τα φρύδια σας και 3 επαγγελματικά εργαλεία φρυδιών στην ίδια θήκη. Ο οίκος Dior δημιούργησε το μοναδικό σετ φρυδιών στο είδος του για να προσφέρει στα φρύδια υψηλή διάσταση και τον αέρα των παρασκηνίων των μεγάλων show μόδας, γιατί αυτή η παλέτα είναι ένα από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν και οι makeup artists στις πασαρέλες του Dior. Η μάσκαρα Diorshow Maximizer είναι από τα απαραίτητα καλλυντικά γι αυτό το καλοκαίρι! Η Diorshow Maximizer μάσκαρα καταφέρνει το διπλό στόχο του άμεσου όγκου των βλεφαρίδων και της μεγάλης διάρκειας ενδυνάμωσης σε βάθος, κάθε μιας βλεφαρίδας ξεχωριστά, χάρη στα συστατικά περιποίησης. Τα μάτια γίνονται όλο και εντονότερα με το πέρασμα του χρόνου και εσείς κλέβετε μόνο καλά σχόλια για το έντονο σας βλέμμα.

Αν, επίσης, χρειάζεστε κάτι για να περιποιηθείτε τις βλεφαρίδες σας, τότε η Diorshow Maximizer 3D μάσκαρα/θεραπεία είναι η λύση. Πρόκειται για μια βάση βλεφαρίδων την ημέρα, μάσκα βλεφαρίδων το βράδυ η οποία διαθέτει ένα αναζωογονητικό έλαιο-ορό, πλούσιο σε συστατικά περιποίησης που ενισχύει, πυκνώνει και λειαίνει τις βλεφαρίδες σας στη στιγμή! Και τα τρία αυτά προϊόντα ματιών από τη νέα σειρά μακιγιάζ του γαλλικού οίκου Dior, που δίνει προσοχή κυρίως στο μακιγιάζ ματιών και στα έντονα φρύδια, θα τα βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών στις μεγάλες πόλεις, τα οποία διαθέτουν τη σειρά μακιγιάζ Dior!

Τέλειο_βλέμμα_και_φρύδια_με_νέα_Dior_καλλυντικά (2) Τέλειο_βλέμμα_και_φρύδια_με_νέα_Dior_καλλυντικά (3)

Share This