Μικρά beauty tips για υπέροχο μακιγιάζ

Μικρά beauty tips για υπέροχο μακιγιάζ

Μικρά_beauty_tips_για_υπέροχο_μακιγιάζ (1)

  • Υπάρχει κάποια μαγική μέθοδος για να διατηρείται το μακιγιάζ όλη την ημέρα;

Πράγματι υπάρχει ένα κόλπο από τα beauty tips των μακιγιέρ: Μπορείτε να πουδράρετε το πρόσωπό σας όταν ολοκληρώσετε το μακιγιάζ. Έτσι, το μακιγιάζ σταθεροποιείται άψογα. Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας, ψεκάζουμε το μακιγιάζ των μοντέλων με λίγη ειδική λοσιόν και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

  • Η μύτη μου είναι μακριά και αρκετά μεγάλη ! Θα ήθελα να μάθω πώς να τη μακιγιάρω ώστε να κρύβω τις ατέλειές της.

Σας δίνουμε 4 beauty tips που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα πάντα για το μακιγιάζ: 1. Τα σκούρα χρώματα μικραίνουν. Επομένως, για να κάνουμε κάτι να φαίνεται μικρότερο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο στην περιοχή που θέλουμε. 2. Αντίθετα, τα ανοιχτά χρώματα μεγαλώνουν. 3. Όταν το χρώμα είναι ματ, δίνει την εντύπωση του πλάτους (όπως στο παραδοσιακό ιαπωνικό μακιγιάζ). 4. Τα γυαλιστερά χρώματα δίνουν όγκο. Για την άκρη της μύτης σας θα πρέπει να επιλέξετε μία απόχρωση πιο σκούρα από την επιδερμίδα και ματ. Για τη βάση της μύτης, μία ανοιχτή απόχρωση, ελαφρώς γυαλιστερή. Για τα πτερύγια της μύτης, μία απόχρωση σκούρα/ματ. Αυτά, για τις μικροατέλειες.

  • Ποια μάσκαρα να επιλέξω;

Κάθε μάσκαρα προσφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως των beauty tips. Επιλέξτε αυτή που επιθυμείτε και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα που προσφέρει μέσω του δελτίου πληροφοριών του προϊόντος.

  • Έχω ένα πρόβλημα με την περιοχή των χειλιών μου: Έχω λεπτές γραμμές!

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ ένα ειδικό προϊόν περιποίησης για τα χείλη που λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Σας συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών, καθώς και ένα κραγιόν με αρκετά ανοιχτή απόχρωση.

  • Πώς να διατηρήσω αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου;

Στην πραγματικότητα, αυτό το πρόβλημα συνήθως έχει να κάνει με την απόχρωση. Όταν επιλέγεται make up, επιλέξτε την απόχρωση που πλησιάζει περισσότερο στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Δοκιμάστε το make up στον λαιμό και όχι στο χέρι. Προσέξτε τις εποχές. Ένα make up που αγοράσατε τον χειμώνα μπορεί να είναι ακατάλληλο για το καλοκαίρι, όταν θα έχετε μαυρίσει.

Share This