Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

Ασύμμετρα μακριά μαλλιά προτάσεις

 

Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

  • Ένα βασικό βήμα στο styling στα ασύμμετρα μακριά μαλλιά είναι η προστασία. Τα μακριά μαλλιά σπάνε πιο εύκολα και οι ασυμμετρίες τους κάνουν την ψαλίδα να φαίνεται πιο έντονα. Γι αυτό επιλέξτε έναν ορό ενδυνάμωσης και προστασίας από τη θερμότητα των μακριών μαλλιών τον οποίο θα χρησιμοποιείτε συχνά μέσα στη βδομάδα.
  • Δεν είναι απαραίτητο να βάζετε τα βαριά προϊόντα styling σε ασύμμετρα μακριά μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τις βαθμίδες των μαλλιών σας πιο άτονες και όλο το κούρεμα χάνει την κίνηση του. Είναι ευκολότερο και καλύτερο για τα μαλλιά σας να διαλέγετε ελαφριά spray και ορούς.

 

Δείτε εδώ: 13 Απίστευτα μοδάτα κοντά κουρέματα 2017

 

 

Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

  • Μην ξεχνάτε τη λακ! Αν έχετε πολλές σκάλες στα μακριά μαλλιά σας, η λακ θα χαρίσει κράτημα και θα κάνει τα layers στο κούρεμα σας να στέκονται καλύτερα! Αν έχετε πολλές σκάλες ειδικά μέχρι το πηγούνι η λακ θα τις κρατήσει μακριά από το πρόσωπο σας και δεν θα σας ενοχλούν πέφτοντας μπροστά στα μάτια σας.
  • Για να δώσετε περισσότερο όγκο στα ασύμμετρα μακριά μαλλιά, στο στέγνωμα με το σεσουάρ γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας και χρησιμοποιείστε μια μεγάλη βούρτσα ώστε να χτενίσετε τα μαλλιά με φορά από το κεφάλι προς τα κάτω. Χτενίζοντας έτσι τα μαλλιά σας δίνετε πιο πλούσιο όγκο στα layers του κουρέματος σας και πιο όμορφο αποτέλεσμα σε όλο το μαλλί.
  • Οι ασυμμετρίες στα μακριά μαλλιά είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές στυλ σε αυτό το μήκος μαλλιών, αλλά μην ξεχνάτε τη συντήρηση τους. Για να φαίνονται ωραία τα μαλλιά σας και να έχουν κίνηση, είναι απαραίτητο το κούρεμα και το φιλάρισμα 1 φορά το δίμηνο.

 

Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling  Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

Share This
Κάντε το σχόλιο σας