Χρώματα και τάσεις σε shellac nails greece

Χρώματα και τάσεις σε shellac nails greece

Χρώματα_και_τάσεις_σε_shellac_nails_greece (2)

Αν δεν ξέρετε τι εστί shellac nails greece ήρθε η ώρα να μάθετε.  Αν έχετε φτιάξει πολύ πρόσφατα τα νύχια σας και μετά από πολύ λίγες ημέρες ή ακόμα και την επόμενη μετά το μανικιούρ σας βλέπετε το βερνίκι να χαλάει, να φεύγει, να φθείρεται και γενικά το μανικιούρ σας να καταστρέφετε τότε υπάρχει πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, είτε έχετε κάνει αυτό το μανικιούρ σε ένα σαλόνι ομορφιάς και έχετε πληρώσει γι αυτό είτε το έχετε κάνει μόνη σας μην εκνευρίζεστε για το χαμένο χρόνο, τα χρήματα που δώσατε ή τη διάθεση σας. Τα  shellac nails greece νύχια είναι εδώ! Η προηγμένη τεχνική του Shellac έχει ως αποτέλεσμα το μανικιούρ σας να διαρκεί 20 μέρες. Και η διάρκεια, η οποία είναι αξιοσημείωτη δεν είναι μόνο το θέμα…το αποτέλεσμα και η εικόνα των νυχιών σας όσες αυτές τις ημέρες είναι όπως την πρώτη μέρα που το κάνατε. Τα shellac nails greece υπόσχονται πολλά και όλα πραγματοποιούνται! Η τεχνική Shellac γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικούς επαγγελματίες, η διάρκεια της είναι περίπου 20 λεπτά και κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ. Βέβαια θα βρείτε πολλές προσφορές και ειδικά πακέτα με καλύτερες τιμές.

Επιλέγετε εσείς το σχέδιο και το χρώμα που επιθυνείτε και οι ειδικοί σας το εφαρμόζουν νύχι νύχι. Έπειτα, βάζετε όλα σας τα δάχτυλά σου στο ειδικό μηχάνημα για Shellac για ένα λεπτό. Τα χρώματα και οι τάσεις στα βερνίκια Shellac δεν είναι πάρα πολλά αλλά υπάρχουν τα κλασικά μονόχρωμα και το γαλλικό.

  • Χρώματα_και_τάσεις_σε_shellac_nails_greece (5)
  • Χρώματα_και_τάσεις_σε_shellac_nails_greece (1)
  • Χρώματα_και_τάσεις_σε_shellac_nails_greece (3)
  • Χρώματα_και_τάσεις_σε_shellac_nails_greece (4)
Share This