Το αριστοκρατικό στυλ της Kate Middleton

Το αριστοκρατικό στυλ της Kate Middleton

Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (6)

Σας παρουσιάζουμε ένα καλό οδηγό στυλ με πολλές ενδυματολογικές επιλογές της Kate Middleton, γνωστής και ως Catherine  δούκισσα του Cambridge. Το αριστοκρατικό στυλ της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο σικάτο από τότε που επισήμως προορίζεται για το θρόνο, αυτή και ο Prince William.

Από την πρώτη εμφάνισή της μαζί με τον Prince William σε ένα μπλε κολακευτικό Issa τυλιχτό φόρεμα, στην ανακοίνωση των αρραβώνων τους, η  Kate Middleton κέρδισε τις εντυπώσεις για το εκ φύσεως αριστοκρατικό στυλ της. Αυτή είναι που εντυπωσίασε ως η γυναίκα της καρδιάς που έχει ο νέος κληρονόμος του θρόνου. Όπως και η Diana, η Kate Middleton πήρε με έναν τρόπο τη μόδα και τις σύγχρονες τάσεις και τις ενστερνίστηκε. Η δούκισσα έχει μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή μόδα σε ένα εξαιρετικό μείγμα από αριστοκρατικό στυλ και chic αέρα σε κάθε της σύνολο.  Συχνά η σωστή ανάμειξη κομματιών διάσημων σχεδιαστών με High Street κομματιών, κάνει το στυλ της Kate Middleton μοναδικό. Η δούκισσα είναι επίσης γνωστή για την εισαγωγή λιγότερο γνωστών μαρκών ρούχων στο mainstream προσκήνιο, κάνοντας γνωστά ονόματα όπως Erdem , Christopher Kane , LK Bennett και Jenny Packham.

Είναι ασφαλές να πούμε πως η Kate Middleton έχει ένα απίστευτα προσιτό αλλά και βασικλικό στυλ που ανταποκρίνεται σε κάθε επίσημη περίσταση.

  • Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (1)
  • Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (2)
  • Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (3)
  • Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (5)
  • Το_αριστοκρατικό_στυλ_της_Kate_Middleton (7)
Share This