Τα 6 right now χρώματα για μακιγιάζ προσώπου

Τα 6 right now χρώματα για μακιγιάζ προσώπου

Τα_6_right_now_χρώματα_για_μακιγιάζ_προσώπου (4)

Τι πιστεύετε ότι είναι ένα ουδέτερο χρώμα στο μακιγιάζ προσώπου ; Μπεζ ; Καφέ ; Σκεφτείτε καλύτερα . Τα νέα ουδέτερα χρώματα αποτελούν μέρος του ουράνιου τόξου και είναι εκρήξεις από φωτεινά και παστέλ χρωματικά σύνολα. Το ζωηρό φούξια , το απαλό λιλά , το έντονο χρυσό είναι αποχρώσεις στο μακιγιάζ προσώπου που είναι συναρπαστικές και εντυπωσιακές.

Τα 6  πιο λαχταριστά χρώματα μακιγιάζ για την άνοιξη φέτος είναι :

  1. Μετάλικ μάτια : Θυμάστε το εξωφρενικά δημοφιλές βερνίκι νυχιών Alchimie της Chanel ; Φανταστείτε το στο μακιγιάζ προσώπου  σαν μια σκιά ματιών  και θα έχετε μια από τις ομορφότερες αποχρώσεις της εποχής στο πιο απροσδόκητο ουδέτερο τόνο.
  2. Πορτοκαλί στα χείλη : Τι θα κάνατε αν σας λέγαμε ότι το πορτοκαλί πρόκειται να είναι νέο χρώμα στα καθημερινά κραγιόν σας; Τα πορτοκαλί κραγιόν ήταν τόσο διαδεδομένα στις ανοιξιάτικες πασαρέλες !
  3. Χρυσό και μάτια και μάγουλα : Η δική μας αγαπημένη απόχρωση στο μακιγιάζ για φέτος είναι μια : το χρυσό. Επιλέξτε μια σκιά σε μορφή κρέμας σε χρυσή απόχρωση και ένα υγρό highlighter για τα καπάκια των ματιών και τα ζυγωματικά σας με χρυσή φόρμουλα.
  4. Λιλά μάτια και χείλη : Το χρώμα της λεβάντας είναι ένα βασικό χρώμα της άνοιξης , το οποίο έρχεται τώρα στο μακιγιάζ με απρόσμενα υπονοούμενα από χρυσό και χάλκινη λάμψη .
  5. Το χρώμα του νεφρίτη σε σκιές ματιών :  Μια κυκλοθυμική μπλε – πράσινη απόχρωση φέρνει μια πολυπόθητη τάση στα μάτια σας σε ένα πάρτι στον κήπο την άνοιξη ! Προτιμήστε αυτό το χρώμα για τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας , χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου σας για να μαλακώσετε την απόχρωση.
  6. Φούξια χείλη : Η μωβ – ροζ απόχρωση στα χείλη μετατραπεί σε αφθονία τις νέες τάσεις μακιγιάζ της άνοιξης. Περάστε το φούξια κραγιόν σας απευθείας πάνω στα χείλη σας και είστε έτοιμη!

  • Τα_6_right_now_χρώματα_για_μακιγιάζ_προσώπου (1)
  • Τα_6_right_now_χρώματα_για_μακιγιάζ_προσώπου (2)
  • Τα_6_right_now_χρώματα_για_μακιγιάζ_προσώπου (5)
  • Τα_6_right_now_χρώματα_για_μακιγιάζ_προσώπου (6)
Share This