Τα καλύτερα χρωμοσαμπουάν μαλλιών για το 2017

Τα καλύτερα χρωμοσαμπουάν μαλλιών για το 2017

χρωμοσαμπουάν μαλλιών 2017

χρωμοσαμπουάν μαλλιών 2017

Αν θέλετε να κάνετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας, όπως να τα ανοίξετε ή να σκουρύνετε κατά ένα με δύο τόνους από το φυσικό σας  τότε τα χρωμοσαμπουάν μαλλιών είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Τα χρωμοσαμπουάν μαλλιών είναι ελαφριάς σύστασης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, επίσης, για να δώσουν ξανά ζωντάνια στο χρώμα των ήδη βαμμένων μαλλιών, παίζοντας το ρόλο του ρεφλέ.

χρωμοσαμπουάν μαλλιών 2017 τα καλύτερα!

 

 

Τα χρωμοσαμπουάν μαλλιών 2017 δίνουν χρώμα στα μαλλιά σας, το οποίο όμως θα διαρκέσει για μάξιμουμ 40 λουσίματα. Κάνοντας όμως πολλές συνεχείς επαναλήψεις είναι σαν να κάνετε κανονική βαφή. Συνεπώς με τη χρήση του χρωμοσαμπουάν μαλλιών πρέπει να ενυδατώνετε και να περιποιήστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε αν τα είχατε βάψει κανονικά.

1.Blonde Ale Brightening Shampoo

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $27.00

2.Joico Color Infuse Brown Shampoo

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $21.00

3.Art Naturals Argan Oil Shampoo and Conditioner

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! 

Τα πιο γνωστά χρωμοσαμπουάν μαλλιών 2017 στο εμπόριο αυτή τη στιγμή είναι τ0 χρωμοσαμπουάν κρυστάλλινης λάμψης Cristal Color της Garnier και το χρωμοσαμπουάν σε μορφή κρέμας Rilken Phyto Color του Schwarzkopf, που έχουν και τα δύο μεγάλο κοινό πιστών θαυμαστριών.

4.Bumble and bumble Color Minded Shampoo

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $31.00

5.John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde Colour Preserving Shampoo

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $27.00

Οι χρωστικές του χρωμοσαμπουάν περιβάλλουν μόνο εξωτερικά την τρίχα και δημιουργούν μια νέα απόχρωση και επιπλέον λάμψη. Οι χρωστικές αυτές δίνουν επιπλέον όγκο στα πολύ λεπτά μαλλιά. Γενικά, τα χρωμοσαμπουαν μαλλιων μπορούν να τονίσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών ή να του προσδώσουν βάθος.
Ωστόσο, δεν μπορούν να ξανοίξουν τα μαλλιά σας. Οι καστανές θα διατηρήσουν τη λάμψη των μαλλιών τους με νέες αποχρώσεις του καστανού. Οι ξανθιές όμως, μετά τη χρήση του χρωμοσαμπουάν, θα γίνουν καστανές.

 

 

6.Redken Color Extend Shampoo

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $26.00

Δίνουν χρώμα στα μαλλιά σας, το οποίο όμως θα διαρκέσει για μάξιμουμ 40 λουσίματα. Κάνοντας όμως πολλές συνεχείς επαναλήψεις είναι σαν να κάνετε κανονική βαφή. Συνεπώς με τη χρήση τους πρέπει να ενυδατώνετε και να περιποιήστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε αν τα είχατε βάψει κανονικά. Γι’ αυτό πάντα μετά από κάθε τεχνική εργασία πρέπει να κάνετε ευλαβικά ενυδάτωση.

7.Oribe Bright Blonde Shampoo for Beautiful Color

Μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ! Στοιχίζει $44.00

Δείτε επίσης:  4 κύριες αιτίες που πέφτουν τα μαλλιά μου

Share This