Πυρόξανθα μαλλιά που ταιριάζουν με την εποχή

Πυρόξανθα μαλλιά που ταιριάζουν με την εποχή

πυρόξανθα_μαλλιά_που_ταιριάζουν_με_την_εποχή (4)Τα πυρόξανθα μαλλιά  είναι και πάλι στο προσκήνιο γιατί αυτή η απόχρωση έχει τη λάμψη και τη γλυκύτητα που πρέπει να έχουν τα χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν με το ανοιξιάτικο κλίμα που αρχίζει να επικρατεί.

Μια από τις πιο διάσημες σταρ με πυρόξανθα μαλλιά είναι η Nicole Kidman. Για να διατηρήσει τα τέλεια πυρόξανθα μαλλιά της στη ιδανική απόχρωση τους η διάσημη ηθοποιός χρησιμοποιεί το φρούτο cranberry. To cranberry βοηθά τα κόκκινα αλλά και τα πυρόξανθα μαλλιά να τονωθούν και να διατηρήσουν ανέπαφη την ζωντανή απόχρωσή τους. Η Nicole Kidman χρησιμοποιεί το χυμό τους για να σφραγίζει το τέλειο χρώμα των μαλλιών της με απόλυτα φυσικό τρόπο. Αυτό βέβαια δεν είναι  μυστικό γιατί  ήδη πολλές κοκκινομάλλες το γνωρίζουν και χρησιμοποιούν το χυμό από cranberry για να τονίσουν το χρώμα των μαλλιών τους και να σφραγίσει τις άκρες τους.  Πάντα οι κόκκινες βαφές έχουν πολύ μεγαλύτερα στοιχεία χρώματος και ξεβάφουν πολύ πιο εύκολα από τις άλλες, και σε γρηγορότερη ταχύτητα. Ο χυμός των cranberry μπορεί εύκολα και απόλυτα φυσικά να κάνει τα πυρόξανθα μαλλιά να φαίνονται  πιο φωτεινά, πιο λαμπερά, πιο ζωντανά και έντονα.

Απλώστε τον χυμό των cranberry στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και αφήστε τον για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό.

  • πυρόξανθα_μαλλιά_που_ταιριάζουν_με_την_εποχή (2)
  • πυρόξανθα_μαλλιά_που_ταιριάζουν_με_την_εποχή (3)
  • πυρόξανθα_μαλλιά_που_ταιριάζουν_με_την_εποχή (5)
  • πυρόξανθα_μαλλιά_που_ταιριάζουν_με_την_εποχή (6)
Share This