Προϊόντα κορρές μακιγιάζ για άψογα μάτια και βλεφαρίδες

Προϊόντα κορρές μακιγιάζ για άψογα μάτια και βλεφαρίδες

Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (6)

Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών και  προϊόντων ομορφιάς Κορρές έχει μια ολοκληρωμένη συλλογή από προϊόντα κορρές μακιγιάζ ματιών για τα δικά σας μάτια και μόνο. Τα άριστης ποιότητας μολύβια, μάσκαρα και eyeliner, υπόσχονται ένα υπέροχο έντονο βλέμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα περισσότερα προϊόντα κορρές μακιγιάζ ματιών είναι και επαγγελματικής χρήσης, αλλά πάντα τονίζεται η φυσική σύσταση τους που ωφελεί το δέρμα σας. Τα προϊόντα κορρές μακιγιάζ ματιών έχουν σχεδιαστεί με βάση τις απαιτήσεις των make-up artist, ενώ η φυσική τους βάση είναι τα minerals στοιχεία. Το μαύρο χρώμα είναι ο κυρίαρχος, αλλά τα μαλακά μολύβια ματιών κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις. Πράσινο της ελιάς, γκρι, καφέ, μωβ και πολλά άλλα όμορφα χρώματα που μπορούν να αναδείξουν το δικό σας χρώμα και σχήμα ματιών. Οι επιλογές σε μάσκαρα είναι 2, η PROFESSIONAL VOLUME MASCARA BLACK VOLCANIC MINERALS που κυκλοφορεί σε 2 χρώματα και προσφέρει 3D όγκο και έντονο χρώμα και η ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΜΑΣΚΑΡΑ, η οποία περιέχει προβιταμίνη Β5 και επιμηκύνει, διαχωρίζει και θρέφει τις βλεφαρίδες.

Η συλλογή κορρές μακιγιάζ ματιών περιλαμβάνει και ένα εξαιρετικά σταθερό υγρό eyeliner, το PROFESSIONAL LIQUID EYELINER BLACK VOLCANIC MINERALS, που υπογραμμίζει τέλεια τα βλέφαρα των ματιών σας. Το πινελάκι εφαρμογής του είναι πανεύκολο στη χρήση για να παρέχει ακριβές αποτέλεσμα σχεδίασης και έντονο μαύρο χρώμα.

  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (1)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (2)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (3)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (4)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (5)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (7)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (8)
  • Προϊόντα_κορρές_μακιγιάζ_για_άψογα_μάτια_και_βλεφαρίδες (9)
Share This