Νέα μαλλιά με γιορτινή διάθεση σε όμορφους κότσους

Νέα μαλλιά με γιορτινή διάθεση σε όμορφους κότσους

Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (2)

Αν αναρωτιέστε πως να αποκτήσετε νέα μαλλιά με glam διάθεση που να ταιριάζουν σε όλα τα γιορτινά σας σύνολα, τότε εμείς σας προτείνουμε τους κότσους. Οι κότσοι είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας, του class και του ρομαντισμού, ενώ σας δίνουν την άνεση να αναδείξετε το λαιμό και τα πολύτιμα σκουλαρίκια σας.

Τα νέα μαλλιά με κότσους σας δίνουν άπειρες επιλογές, από χαλαρά πιασίματα σε ψηλό και χαμηλό ύψος κοντά στον αυχένα, με τούφες που αφήνονται κοντά στο πρόσωπο, με αφέλειες, με πλεξούδες, κλασικές ή γαλλικές και πολλά άλλα περίτεχνα σχέδια. Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνη σας τον ιδανικό κότσο για εσάς, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και το κούρεμά τους. Η πιο αγαπημένη τάση για φέτος στα μαλλιά με κότσους είναι οι girly πολύ ψηλοί αυστηροί κότσοι με αφέλειες ριγμένες μπροστά στο μέτωπό σας. Εμείς σας προτείνουμε αυτό το λουκ ανεπιφύλακτα, αν έχετε μαλλιά με αφέλειες ή φράντζα, γιατί είναι μοντέρνο, θηλυκό και αφήνει ολόκληρο το πρόσωπό σας να λάμψει ενώ συγχρόνως ταριάζει σε κάθε σας στυλ.

Για να αποκτήσετε, λοιπόν, νέα μαλλιά για όλες τις εκδηλώσεις και τα πάρτυ που θα πάτε σε αυτές τις γιορτές, επιλέξτε τους chic κότσους μαλλιών και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα των γύρω σας σίγουρα.

  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (1)
  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (3)
  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (4)
  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (5)
  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (6)
  • Νέα_μαλλιά_με_γιορτινή_διάθεση_σεόμορφους_κότσους (8)
Share This