Κόκκινο του παθους στα χειλη σας

Κόκκινο του παθους στα χειλη σας

 Kοκκινο_του_παθους_στα_χειλη_σας_1
Ήρθε μια νέα εποχή και μια νέα σειρά από χρώματα στο μακιγιάζ προκύπτει μεταξύ των διαφόρων καλλυντικών με σκοπό την εμπορευματοποίηση νέων προϊόντων να παίζουν με τη τελευταία εμφάνιση.

Όλες οι γυναίκες αγαπούμε να τονίζουμε τα χείλη μας με κοκκινο κραγιον, γιατί αισθανόμαστε με αυτόν τον τρόπο οτι μπορούμε να επιτύχουμε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά την αποπλάνησης, εξ ου και το κοκκινο κραγιον είναι ένα βασικό κομματι στο μακιγιάζ που δεν αποτυγχάνει ποτέ και μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός μας. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού χρώματος δεν είναι μια μικρή λεπτομέρεια , ενώ αν δεν υποπέσει στην ιδανική μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία .

Ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα της μόδας , υπάρχουν σε διαφορετικές αποχρωσεις, του αίματος , βατόμουρο, πορτοκάλι και μπορντό και πολλοι αλλοι συνδυασμοι. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γνωρίζουμε ποιο θα επιλέξουμε. Όντας ότι η κατάλληλη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τον τόνο του δέρματός σας , τα μάτια μας και τα μαλλιά μας , εδώ είναι μερικές λεπτομερειες που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ποια να χρησιμοποιήσετε .

Αν εχετε ξανθά μαλλιά επιλέξετε ένα κρύο τόνο , για παραδειγμα κόκκινο με μια μπλε πινελιά, στυλ βατόμουρο, μπορεί πάντα να εφαρμοσει τέλεια.

Αντίθετα , αν είστε μελαχρινή με σκούρα μάτια , είμαι υπέρ στα πιο σκούρα και έντονα κόκκινα, με ένα άγγιγμα πιο ζεστο με λιγη κίτρινη ουσία.

Τώρα, αν είστε μελαχρινη, ένα κοκκινο κραγιόν με ένα γυαλιστερό φινίρισμα μπορεί να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά σας.

  • Kοκκινο_του_παθους_στα_χειλη_σας_2
  • Kοκκινο_του_παθους_στα_χειλη_σας_3
  • Kοκκινο_του_παθους_στα_χειλη_σας_5
  • Kοκκινο_του_παθους_στα_χειλη_σας_4
Share This