Έξυπνα tips για μαλλιά όλο ζωντάνια

Έξυπνα tips για μαλλιά όλο ζωντάνια

Έξυπνα_tips_για_μαλλιά_όλο_ζωντάνια (4)

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ενώνει όλες τις γυναίκες όταν πρόκειται για τα μαλλιά είναι η προσπάθεια μας για λάμψη και ζωντάνια. Τα μαλλιά μας είναι στην καλύτερη κατάσταση τους κατά τις δύο πρώτες δεκαετίες της ζωής μας, όταν τα στελέχη των τριχών βρίσκονται στο ισχυρότερο σημείο τους. Ωστόσο, οι συνεχείς φυσικές και χημικές επιθέσεις προκαλούν την αποδυνάμωση των μαλλιών. Τα παρακάτω tips για μαλλιά βοηθούν να τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση και να παραμείνουν όμορφα και λαμπερά :

 1. Η βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών με χρήση conditioner σε κάθε λούσιμο κρατά τους θύλακες των τριχών σας υγιής.
 2. Μη χρησιμοποιείτε πάρα πολλά προϊόντα μαλλιών. Προϊόντα που προσκολλώνται στα μαλλιά και είναι δύσκολο να ξεπλυθούν πρέπει να αποφεύγονται γιατί θαμπώνουν την τρίχα. Χρησιμοποιείτε μόνο ό,τι είναι αναγκαίο για την υγεία των μαλλιών σας.
 3. Οι μάσκες μαλλιών βοηθούν στο να ξαναβρούν τα μαλλιά σας τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. Μια εύκολη χειροποίητη μάσκα μαλλιών μπορεί να φτιαχτεί εύκολα και γρήγορα πολτοποιώντας οκτώ φράουλες με μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα. Πλύνετε τα μαλλιά σας, στη συνέχεια εφαρμόστε τη μάσκα, περιμένετε πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Κάνει τα μαλλιά λαμπερά!
 4. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας κάντε το τελικό ξέβγαλμα με κρύο νερό. Αυτό σφραγίζει την επιδερμίδα και δίνει στα μαλλιά ζωντάνια.
 5. Αναζητήστε σαμπουάν και conditioner που περιέχουν βιταμίνη Ε. Η συγκεκριμένη βιταμίνη κάνει πολύ καλό στα μαλλιά σας και ενισχύει τη λάμψη τους.
 6. Αν έχετε ξεμείνει από conditioner και χρειάζονται απεγνωσμένα μαλλιά γεμάτα ζωντάνια και δύναμη, δοκιμάστε τον κλασικό συνδυασμό των αυγών και της μαγιονέζας. Ανακατέψτε δύο αυγά και ένα κουτάλι της σούπας μαγιονέζα, εφαρμόστε σε πλυμένα μαλλιά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
 7. Από τα καλύτερα tips για μαλλιά είναι η χρήση χυμού λεμονιού. Ο χυμός λεμονιού περιέχει ένα συστατικό που δημιουργεί εξαιρετικά λαμπερά, μεταξένια μαλλιά. Απλά ρίξτε στα μαλλιά σας αρκετές σταγόνες χυμού λεμονιού, αφήστε τον για είκοσι λεπτά και ξεπλύνετε. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

 

 

 • Beauty_ tips_ για_ όμορφα_ και_ υγιή _μαλλιά _όλο_ το _χρόνο
 • Έξυπνα_tips_για_μαλλιά_όλο_ζωντάνια (3)
 • Έξυπνα_tips_για_μαλλιά_όλο_ζωντάνια (6)
 • Έξυπνα_tips_για_μαλλιά_όλο_ζωντάνια (7)
Share This